4 неща, които трябва да направиш след дипломиране 24.06 | 09:55

Защото прекрасният студентски живот си има своя край...

От Таньо Давчев

Студентският живот е чудесен. Поне за 90% от студентите в световен мащаб. Но в един момент той приключва, освен ако не желаете да живеете на принципа "вечният студент".

Това, което следва след заветната диплома за висше образование обаче, е далеч по-трудно начинание, отколкото влизането в университет.

В следващите редове ще откриете някои идеи за това как да не позволявате най-добрите ви дни да свършат със споменатото дипломиране.

Станете крал на заведенията с "Happy hour"

Оооо, да! Всички сме чували за тях. Сигурно си мислите, че щом сега ви се налага да работите от 9 до 5 всеки ден, това означава край на щастливите пиянски дни и нощен живот през седмицата. Помислете отново, приятели. Ние също работим от 9 до 5, но пием постоянно! Вярно е, че ще трябва да разредите дискотеките, но точно заведенията с "Happy hour" са идеалният вариант да се гипсирате в по-ранен етап на вечерта и да имате доволно много време да изтрезнеете до другия ден. От нас да го знаете – нищо не е по-добро от един мощен "Happy hour". В рамките на този вълшебен един час можете да се отправите на доста щуро приключение из страната на алкохолните чудеса. Вземете няколко приятелчета или колеги от работата и се насочете към най-близката квартална пивница, където има "Happy hour". Пиянството е гарантирано!

Останалите три неща, в Div.bg.

Водещи

Най-четени