5 вида флирт за успешна свалка 27.06 | 12:26

Има ли формула за успех при флиртуването?

От Пламена Вълчева

В барове, в клубове, на социални събития, онлайн и в сайтове за запознанства – флиртът е навсякъде. Масово се използват заучени фрази и еднакви формули за успех. При някои хора флиртуването сякаш е втора природа, други пък въобще ги няма в свалките.

Според сайта vouchercodespro.co.uk има 5 различни типа на флиртуване, пише Female First.

91% от мъжете и жените флиртуват, затова не е изненадващо, че всеки има различни тактики да спечели човека, към когото проявява интерес.

1. Закачлив тип - разговорът върви леко и е изпълнен с безсмислени глупости, които карат и двамата да се усмихват.

2. Флиртът със заучените фрази - Чуваме изрази и фрази, добре познати на всеки, но въпреки това те продължават да са смешни. И все пак не бива да се подценява този флирт, защото хората, които имат смелостта да ги използват, го правят по начин, който води до успех.

3. Недостъпният тип - Този изкусен флирт е свързан с отговарянето на въпроса с въпрос или просто даване на много неясни отговори.

4. Смели подпийнали флиртове – При този вид флирт човек показва колко много харесва някой, като най-често не спира да гледа обекта си за флирт втренчено цяла вечер.

И под номер 5 спадат Самохвалският флирт - Това е флирт познат с разкази за скъпа кола, луксозен дом или скъпите магазини, от които пазаруват.

Водещи

Най-четени