5 начина да изглеждате невероятно красиви без грим 11.10 | 16:46

Искате да изглеждате шеметно, без излишни цапаници? Възможно е!

От Мартина Панайотова

Всяка жена иска да изглежда добре, като най-честата практика да го постигне е като се домогне до малките чудеса на козметичната индустрия. И действително, гримът е най-лесното решение да подобрите визията си, но понякога практиката се превръща в нещо, повече от досадно.

Всъщност, истината е, че красотата се крие в натурализма и здравия външен вид. Ето защо за вас събрахме няколко простички съвета, с помощта на които може да станете по-привлекателни без грим. Ето кои са те...

1. Пийте много вода! Дори да е под формата на чай или някакви сокове, трябва да бъдете добре хидратирани. Създайте си навик да поемате поне по литър и половина, два на ден. Винаги дръжте шише с вода на бюрото си и не забравяйте да го надигате често-често! Водата е фундаментална за добрия външен вид – тя прави, така че кожата ви да сияе.

2. Усмихвайте се! Толкова е просто. Една усмивка може да подобри значително външния ви вид, затова не я забравяйте – точно като водата. Усмихвайте се искрено и от сърце – фалшивата усмивка загрозява. Поддържайте доброто си настроение през целия ден и ще сте доста по-привлекателни за околните.

3. Поддържайте веждите си изрядни! Както вече сме се убедили, веждите имат огромно значение за това как изглежда лицето ви, затова ги поддържайте изрядни и добре оформени. Запомнете – понякога всичко е във веждите.

4. Наблегнете на аксесоарите! Ако сте прекалено изморени/ мързеливи/ нямащи време за грим, то най-хитрото решение за добрия ви външен вид са аксесоарите – чифт атрактивни обеци, фиба, брошка или красив шал вършат чудеса.

5. Поддържайте косата си изрядна. Косата е другият ключов фактор за добрия външен вид. Красивата коса, оформена в готина прическа често прави жената толкова красива, колкото не би могла и най-луксозните спирала за коса или руж, затова – грижете се за нея и ще станете богиня на натуралната красота!

Екстра съвет: Пробвайте да съчетаете всичките пет съвета и вижте как чудото става!



Водещи

Най-четени