5 трика за успешен плажен флирт 23.07 | 12:05

Съвети към дамите

От Лазар Тодоров

Лятото е в разгара си, а плажовете са идеалното място за перфектния летен флирт. Лошото на лятната свалка е това, че повечето пъти човекът, когото сте си избрали, е от друг град и приказката приключва с края на почивката ви.

И все пак, ако сте настроени авантюристично и умеете на се наслаждавате на летните флиртове, ето няколко съвета, с които да разбиете конкуренцията:

Плажен флирт №1
Оставете го той да направи първата крачка. Но я предизвикайте. Говорете му с езика на тялото си и той няма как да остане безразличен. Всяка невинна демонстрация на извивките ви ще бъде забелязана от него. И ако не е срамежлив, за което стискаме палци, ще намери начин да ви заговори.

Плажен флирт №2
Помолете го да наглежда багажа ви, докато сте във водата или до някое "капанче". А като се върнете, продължете комуникацията си с обсъждане на температурата на водата, храната, напитките или каквото друго се сетите, свързано с временното ви отсъствие. Само не се задълбочавайте, защото това са доста скучни теми и нищо чудно да го отегчите. Намерете начин плавно да насочите разговора в друга посока.

Вижте останалите съвети на Jenite.bg.

Водещи