6 секс проучвания, които ще ви изненадат 08.04 | 15:29

Ако сте жена с кариера – горко ви

От Мартина Панайотова

Това, за което всички са единодушни, е, че сексът стои в основата на щастливата и хармонична любовна връзка. Знаем и за гафовете, които не трябва да правим в леглото, както и какво се харесва и какво не на партньорите ни. Оказва се обаче, че около креватните удоволствия има и факти, за които не сме подозирали.

Тук на помощ идват съвременните проучвания и статистики, които разкриват част от нещата, които не знаем за секса. А именно как той подсъзнателно се отразява на личния и социалния ни живот. Някои от резултатите са доста изненадващи, а за други може би нямаше изобщо да се замислите.

Желанието за секс повишава очакванията

Колкото по-високо е либидото на една жена, толкова по-критично тя е настроена към потенциалните си партньори. Тя интуитивно прави разбор на мъжете около себе си и, следвайки закона на джунглата, отсява само най-красивите, най-интелигентните и най-психически стабилните сред тях.

Удоволствието е над семейното щастие

Оказва се, че сексът и алкохолът правят хората по-щастливи, отколкото радостта да имат децата. Това твърди новозеландско проучване.

Успешните жени потискат мъжете

Това донякъде ни е известно. Всички знаем историята за големия мачо, който е комплексиран от факта, че половинката му печели повече. Каква полова несправедливост само! В случая обаче датско проучване стига дори по-далеч. То разкрива, че мъжете, чиито жени имат успешна кариера, много често развиват еректилна дисфункция.

Останалите три може да научите от Jenite.bg.



Водещи