7 особено оригинални подаръка за вашата половинка 11.12 | 11:21

Защото любимите ни нежни същества го заслужават

От Ивайло Коралски

Коледата наближава със страшна сила и подаръчната мания вероятно ще се засили през следващите две седмици с неудържими темпове.

Бизнесът в магазините ще процъфтява, хората ще са усмихнати и привидно животът ще бъде амалгама от топли чувства, вяра, надежда и любов. Независимо от бушуващата все още икономическа криза.

И ако проблемът с финикийските знаци почти винаги е валиден за средностатистическия българин, то подаръчната креативност, надяваме се, не би следвало да бъде зависима от дрънкащите в джобовете ни монети.

В този ред на мисли колегите ни от sportuvai.bg са подготвили материал, наименуван 7 особено оригинални подаръка за вашата половинка, на който ви съветваме да обърнете подобаващо внимание.

Предвид факта, че не е лесно да направим точния коледен подаръчен избор, ето предложенията на колегите ни:

1. Manduka Еко шалте

Ако имате йога ентусиаст у дома, може да му помогнете с едно хубаво шалте. Това, което ви показваме, е на Manduka и е изработено изцяло от каучук, с други думи, от природата. А както всички знаем, когато шалтето е в тон с природата, то и чакрите са също :)

2. Палатка книга

Ако половинката ви има авантюристичен читателски дух ето нещо, което ще задоволи както любовта към книгите, така и жаждата за приключения сред природата. Дизайнът на тази палатка е уникален, а ние от Sportuvai.bg сериозно се замисляме да си направим една с нашето лого и цветове :)

3. Кънки за лед

Няма нищо по-хубаво от коледна музика и пързаляне с кънки на лед и нищо по-лошо от амортизираните и неудобни кънки, които се подвизават по повечето пързалки. Затова защо не изненадате половинката си с нейни собствени кънки?

Останалите предложение, при колегите от sportuvai.bg

Водещи

Най-четени