8 постижения, случили се само заради женските гърди 01.12 | 17:15

Да отдадем заслуженото на бюста

От iNews.bg

Всеки човек има нужда от някакво вдъхновение, за да върши работата си, за да прави изкуството си или за да търси нови решения на световните проблеми. Някои хора се вдъхновяват от природата, други взимат наркотици, за да променят сетивата си, а трети се насочват към по-практични вдъхновяващи неща като женските гърди.

Представяме ви 8 постижения, които са се случили благодарение на съществуването на женския бюст.

1. Макс Брукс

Макс Брукс създава своя "Наръчник за оцеляване сред зомбита", подтикнат от младежкия си страх от неумрели. Какво общо има това с женските гърди? Е, оказва се, че когато е палав младеж, една нощ решава да гледа филми за възрастни, но между два от тях от екрана се появяват зомбита, които му изкарват акъла. Ужасът от зомбита, появили се между кадрите с голи женски гърди, води до вечна слава на г-н Брукс. Браво!

2. Тери Хеклер

Тери Хеклер е създателят на логото на Starbucks. Голяма работа, ще си кажете вие. Онова, което може би не знаете обаче, е, че първоначалното лого е било много по-предизвикателно. Вместо морска сирена с вълниста коса, Хеклер предлага пак сирена, но с огромни голи гърди - метафора за обаянието на кофеина. Има логика - и двете са в състояние да "вдигнат" един човек.

Вижте кои са всички постижения, вдъхновени от женските гърди в материала на Div.bg.

Най-четени