8 ужасяващи истории за охранители и духове 14.10 | 14:00

Повечето са необясними

От iNews.bg

Работата на охранителите никак не е лесна, макар и на много от нас да ни се струва, че те просто си стоят в една кабинка и се мъчат да не заспят. Тези, които охраняват изоставени сгради или болнични заведения например, са подложени на стрес и то от почти паранормални събития.

Предстои ви да прочетете няколко разказа, които ще ви покажат в какво точно се изразява работата на някои охранители. Няма да им завиждате.

1. Работех като охрана в затвор за осъдени за особено жестоки престъпления. Докато с колегите оглеждахме през нощта, една колежка изведнъж започна да се задушава. Каза, че се почувствала така, сякаш някой я души. След като се успокои, видяхме, че по ръцете ѝ има издрано. И до ден днешен нямаме обяснение какво се случи и защо.

2. Баща ми работеше в лудница. Сградата беше свързана през мазето с дома на отдавна починала медицинска сестра. Разказвал ми е как една нощ, когато слизал към мазето, видял коленичила сестра. Минал покрай нея, поздравил я, но тя не му обърнала внимание. Когато се върнал, нея вече я нямало. Той не вярва в духове, но е абсолютно убеден, че е видял жена онази вечер.

3. По едно време работата ми се изразяваше в това да взимам труповете от моргата и да ги карам към гробищата. Една нощ, в която имаше буря, бях в една от хладилните камери и поставях един пич на рафта. Само за няколко секунди се случиха следните неща:

- тялото от съседния рафт се измести и ръката му ме фрасна по лицето;

- стоперът за вратата се размърда и тя се затвори с трясък зад мен;

- захранването спря и светлините угаснаха.

Всичко се оказа случайност, но въпреки това оцапах гащите.

Можете да прочетете всички ужасяващи истории с участието на охранители в Div.bg.

Водещи

Най-четени