9 просташки начина да вбесите стриптизьорка 12.03 | 17:58

Тънките техники да разгневите магьосниците на пилона

От iNews.bg

Стриптизьорките са пословични с търпението и дисциплината си. Все пак се изискват по много и от двете, за да се научи човек да прави такива магии на този хлъзгав, хлъзгав пилон. Освен това на тези еротични танцьорки им се налага да търпят всякакви подвиквания и закачки от страна на клиентите на заведението, за което също се изискват железни нерви.

Затова е и изключително трудно да влезете под кожата на някоя от мацките, които практикуват тази професия. Те въобще няма да ви се вържат на номерата, ще си свържат работата като професионалисти и съвсем без да им пука ще ви вземат парите, и ще врътнат секси дупенца за "бай-бай, сладурче".

Въпреки това и стриптизьорките са хора и те имат точка на кипене, като не става въпрос за G точката. Същият този предел на нервите и търпението на една от екзотичните мацки, които поклащат съблазнително телеса по пилоните в нощните клубове, са открили от Div.bg, които дори са изготвили списък с цели девет начина да вдигнете кръвното на една стриптизьорка. Ето ги и тях:

1. Заспивате

Може да сте мъртво пиян или просто уморен - при всяко положение, ако заспите, докато мацката ви танцува, сериозно ще я обидите. А и е силно вероятно да получите ритник с ток в носа.

2. Не давате бакшиш

Бакшишите са изключително важни за еротичните танцьорки и да, повечето си пари изкарват именно по този начин. Така че, ако се стискате, ще си навлечете неприятности или най-малкото нескрита неприязън.

3. Правите се, че сте дошли в клуба само за една бира

Ако просто седите на бара и се правите, че голите жени не ви интересуват, може да вбесите не само въпросните стриптизьорки, но и здравите мъжаги, които се разхождат из клуба.

Ако тези три подхода не са ви достатъчни, то вижте и останалите шест начина да вбесите стриптзьорка.

Водещи

Най-четени