9 секси мръсотийки, които всяка двойка трябва да опита 30.09 | 14:14

Защото сексът е най-важен, нали така?

От Ивайло Коралски

Модерният секс не е просто животинско ръгане в определени дупки, характерно за близкото (вековно) минало. Нужно е разнообразие, разбиране и тотално отдаване и от двете страни.

С други думи, ако не направите представените в този текст сексуални усилия с вашето гадже, то все едно не сте правили секс. Всички знаем, че задоволителният сексуален живот води до задоволителна връзка във всичките ѝ измерения. Кой каквото иска да разправя - сексът е най-важен.

Та:

Маскировка

Сексът с гаджето ви е чудесен повод да покажете актьорските си заложби, да изиграете Батман, Жабока Кърмит, Конан Варварина и кой ли още не. Тя също може да се направи на властна господарка или малката Червена шапчица. Опитайте, забавно е, защото това си е вашата приказка, вашият филм и можете да си променяте сценария както си искате.

Мръсни думи

Мъжете харесваме гадните мръсни думи, особено по време на секс. И ако намерим жена, която си пада по същото, ще сме вечно доволни. Но внимавайте, когато говорите мръсотии на гаджето си, да не вземе да се засегне, ако е много тъкнообидна, защото тогава няма да видите никакъв секс.

Секс набързо

Това определено е възбуждащо и може много да направи за връзката ви, която отдавна вече не е в начален етап. Освен това е вълнуващо. Например поканили сте приятели на купон, но няколко минути преди пристигането на гостите решавате да правите секс. И го правите. Ако гостите вземат, че започнат да пристигат по това време и да звънят на вратата, нещата стават още по-опасни и вълнуващи. Ако очакваните гости са родителите ви, е тогава адреналинът може да се качи до нечувани висоти.

Водещи

Най-четени