Angry Ram е най-новият хит в мрежата (ВИДЕО) 04.09 | 15:40

Подивял овен руши всичко около себе си

От Пламена Вълчева

Овен се превърна в най-новата интернет сензация, която залива мрежата. Името, с което се подвизава е Angry Ram и той заслужено го носи, защото е толкова агресивен, че напада всичко около себе си и руши всичко, което се изпречи на пътя му. 

Явно лудостите на един ентусиаст са му се сторили доста интересни и той е решил да записва забавните ежедневни изпълнения на овена. Той е собственик на новозеландец, но фермерът искал да го заколи, защото започнал да напада кучетата му и събарял огради. 

Смахнатият овен си има и име - Рамбо. Новозеландецът Марти Тод решил да приюти овена и по-скоро да го пусне да си вилнее на свобода. Съжителството на двамата е било истинско укротяване на опърничавия, след като лудото животно многократно насинявало стопанина си. И все пак двамата имали моменти на слава, когато овенът позволявал да го галят, стрижат и дори хранят от ръка. 

Новозеландският овен се е превърнал в истински хит, след като Марти заснема всичките му преживявания с камера и ги качва в интернет. И, разбира се, собствена Facebook страница, на която феновете му могат да следят активността му. 

Вижте и някои от преживяванията на Angry Ram: 

Водещи

Най-четени