Walmart пусна брошури с предложения за впечатляваща коледна украса 25.11 | 07:12

Американците започват да украсяват домовете си за Коледните празници веднага след Деня на благодарността

От Деляна Петкова

Американската верига супермаркети Walmart публикува наръчник с шест предложения за украса на коледните дървета.

Не сме избързали с предложенията, коментират от компанията и обясняват, че техни проверки са показали, че голяма част от американците украсяват елхите в дните след Деня на благодарността (четвъртият четвъртък на ноември).

Предложенията са разнообразни и носят имена като - чаровна, сладка, топла зима или ледена мечта. В подробности са описани необходимите играчки, гирлянди и украшения, които освен това могат да се поръчат онлайн с каталожния номер.

Всяко предложение е за елхички с височина около 2 метра, допълват от компанията. "Ако обаче имате по-малка елха на разположение, не се отказвайте – можете да използвате останалите играчки, за да украсите дома си", се казва в брошурата.

Освен конкретните идеи за елхата, от Walmart имат и препоръки за цялостната декорация на дома за Коледните празници. Основните препоръки са на първо място – изберете темата или изгответе цялостна стратегия, на която да се подчини украсата на дома.

Украсете не само елхата, но и цялата къща. За целта използвайте останалите гирлянди, лампички или играчки от декорацията за коледното дърво. Украсата на лампите, огледалата и шарените празнични покривки ще допринесат за още по-веселото настроени в дома.

Освен играчки на елхата можете да поставите вещи със сантиментална стойност за семейството. Това ще ви донесе допълнителен емоционален заряд на Коледата.

Водещи

Най-четени