Ало, заклещил съм го! 12.10 | 08:52

Мъж се обажда на непознати, за да им каже, че е заклещил достойнството си в буркан

От Олга Андреева

Някои хора като си нямат работа и започват да се обаждат на непознати и да си прави бъзици. Британец например е направил около 6000 подобни обаждания до абсолютно непознати, за да им се оплаче, че си е заклещил мъжествеността в най-различни битови предмети.

49-годишният Гарет Лойд използвал нерегистриран телефон с предплатена карта, за да информира хората, че е прищипан и не може да освободи достойнството си я от буркана от сладко, я от прахосмукачката.

Нежененият мъж, който живее в Холиуел, където се грижи за възрастната си майка, успял да тормози с болежките си хилядите нищо неподозиращи хора цели три месеца, съобщи в. Daily Mail.

Въпреки усилията да на полицията да го проследи, мъжът успява да остане през цялото това време извън обсега им. Номерът му попада по случайност в полезрението им покрай анализ на други разпечатки.

Лойд се е признал за виновен по три обвинения по Закона за далекосъобщенията, но все пак твърди, че въпросните обаждания са били замислени като шега, която е излязла от контрол.

Адвокатът му Филип Маршал-Томас поясни: "Той си е мислел, че всичко е шега. Само че е била шега с лош вкус, може би даже малко перверзна. Той приема това и сега осъзнава, че поведението му е било напълно неприемливо."

Водещи

Най-четени