Алтернативните секс пози на 2013 08.01 | 15:22

Да го направим в поза Gangnam Style

От Ивайло Коралски

Сексът върху пералнята е вече демоде. Време е да го правим, докато обновяваме профила си във Facebook.

Или с други думи, време е да се запознаем със забавно-алтернативните секс пози на 2013 година, предоставени любезно от колегите ни от Div.bg

Първо, обратно обновяване на Facebook състоянието или Обратно обновяване на Facebook статуса:

Мъжът и жената лежат един върху друг, но са твърде погълнати от това да споделят във Facebook какво са вечеряли, вместо да правят секс. Силна стимулация в тази поза се постига, когато видите какъв пуловер е купил съквартирантът ви от университета за кучето си.

С рогата напред:

Позата е специално предназначена за партньори, които са фенове на "Малкото пони". За целта всеки партньор трябва да се накипри като пони, да си бодне един рог на челото, да рие с "копитца" и да пръхти, докато се опитва да пъхне рога си в някое от отверстията на другия.

Автомагистрала "Хемус":

В тон със скоростта, с която се осъществява строежът на тази родна магистрала, жената застава на единия край на стаята на четири крака с дупе, вирнато към партньора, а мъжът тръгва от другия край с мравешки стъпки по възможно най-бавния начин. Целта е да се постигне еротичен съюз, ако и двамата успеят да издържат на темпото. Допълнителни аксесоари към тази поза могат да бъдат табелки за изчакване по пътя или различни преграждения, които партньорът трябва да заобиколи.

Водещи

Най-четени