Американка се омъжи за склад с кауза 01.02 | 16:06

Така се бори срещу корпоративните интереси към апетитното място

От Стоян Николов

Млада американка с повече от ексцентрични разбирания сключи брак със склад. Бабилония Айвъз споделя силното си убеждение, че е влюбена в 107-годишната сграда, макар и да я е видяла за пръв път през декември, съобщи Север.бг.

Церемонията, на която тя се врекла във вярност на склада, се състояла в град Сиатъл, щата Вашингтон. От вегетарианска торта, с която са почерпени петдесетте гости на церемонията, си правим извода, че ако щастливата булка прекалява с нещо, то това е здравословният начин на живот, а не наркотиците...

Това обаче съвсем не е всичко. Бабилония, която, по всичко си личи, е толкова ошашавена от любов, че иска целият свят да стане съпричастен на щастието й, споделила с журналисти, че сърцето й било пленено от склада по време на акция на движението "Окупирай..." естествено в Сиатъл. 

Момичето било така запленено от склада, че го почистило собственоръчно и се застъпило за него пред местните власти, които искали да разрушат вековната сграда. Като една от причините да се бракосъчетае Айвъз изтъква именно убеждението си, че това ще й помогне да пребори корпоративните интереси към апетитното място, "окупирано" от съпруга й. Тя смята, че след като големите компании имат права като тези на хората, то няма причина и сградите да не ги притежават.

Разказът с елементи на разсъждение на Бабилония разкрива, че тя смята брака си еднополов. Това твърдение на момичето също не е случайно, защото с него тя се опитва да защити правата на "сексуалните малцинства", макар и все повече да си мислим, че хетеросексуалните са единственото такова.

Историята мълчи относно документалната страна на бракосъчетанието между г-жа Айвъз и сградата. Не се съобщава и как е реагирала строителната фирма, която вече има сключен договор за изграждане на нова сграда на мястото на склада, научавайки новината за вричането във вечна любов.

Водещи

Най-четени