Американците луднаха не само по селфитата, но и по сексинга 30.04 | 20:15

Изследване доказа, че много повече практикуват секс чрез новите технологии

От Лазар Тодоров

Американските дами са по-отворени за нови приключения в сравнение с тези от Европа. Изследване съобщи, че секс селфитата и сексингът са много популярни оттатък океана.

Изследването е направено от френския Институт за изследване на общественото мнение, и показва, че хората все по-активно използват новите средства за масова комуникация въпреки рисковете за личния им живот.

Всяка четвърта американка, ненавършила 35 години, е практикувала сексинг – изпращала е свои голи снимки чрез компютър или мобилен телефон.

В Европа привърженичките на тази практика са по-малко от 10 процента при жените в тази възрастова група. А пък европейките предпочитат да изпращат повече секс SMS-и на партньорите си, в сравнение с жените, живеещи в САЩ.

Амириканките побеждават пред европейската аудитория с това, че правят повече любов чрез камерите си, допълва БТА.

Що се отнася до секс селфитата, публикуването на снимки или клипове непосредствено след секс не е популярна практиката в Европа, дори сред младите. Само около пет процента от анкетираните са го правили.

Грозното "порно за отмъщение" също няма много привърженици на Стария континент, ако може да се вярва на броя на мъжете, които си признават – 1 процент в Германия, 4 процента във Франция и Испания и 6 процента в Италия.

Водещи

Най-четени