Астролог вещае победа на Украйна във войната 24.10 | 21:30

Германия ще реши да прехвърли ракети Taurus в Украйна, така ще може да се унищожи Кримският мост, което ще е началото на края на руснаците, категоричен е Влад Рос

От iNews

Астрологът Влад Рос направи прогнозата си за войната през идните месеци. По думите му октомври и ноември ще са едни от най-успешните за въоръжените сили на страната. Именно през този период ще дойде краят на руснаците.

"Мисля, че след атаката на "Хамас" срещу Израел" Германия ще реши да прехвърли ракети Taurus в Украйна. Така силите ни ще могат да унищожат Кримския мост, което ще е началото на края на руснаците", категоричен е той.

Освен това според него в края на октомври или началото на ноември, ще сме свидетели на неочакван възход на украинците на южния фронт.

По думите му въоръжените сили на Украйна ще направят така, че руснаците просто да нямат възможност да отблъснат атаките им в края на есента.

"Говоря не само за освобождаването на Запорожие и Херсконска област, но и за това, че украинците може да поемат контрола и на други територии, временно контролирани от Русия", каза той.

Според Влад Рос през ноември Украйна може да обкръжи Курдюмовка и Горловка и да има напредък в Донецк. Освен това астрологът прогнозира голям шанс да бъдат освободени изцяло Запорожка и Херсонска области.

Превод и редакция БЛИЦ



 

Водещи

Най-четени