Банда обирджии попаднаха на неправилния човек 11.10 | 14:39

Бившият световен шампион по бокс им демонстрирал как спечелил титлата си

От Ивайло Коралски

Банда обирджии попаднаха на неправилния човек. Или по-точно правилният човек – зависи от гледната точка.

По същество, група крадци, опитали да откраднат доста скъпичък Range Rover, избрали автомобила на възможно най-неправилния човек.

Бившият световен шампион по бокс в полусредна категория Амир Кан пътувал заедно с неговия брат Харун, когато група от шест човека се опитала да блокира пътя на SUV-а на боксьора.

Въпросното решение се оказало генерална грешка за шестимата престъпници.

Един единствен автоджамбазин опитал и успял да нанесе удар върху Амир Кан.

След което, съответно, бил щателно насинен.

"Един от тях замахна към Амир и засегна леко устната му, но след това той му отвърна и директно го повали. След това другите пет се втурнаха към Амир и Харун, но един по един започнаха да окапват по асфалта.", споделил очевидец на инцидента пред The Telegraph.

Двамата братя използвали момента, в който всички злодеи били свалени, за да се качат на техния автомобил и да се отместят от мястото на сбиването.

Единият от кандидат крадците успял да се изправи и счупи единият от прозорците на струващия 100 хиляди паунда Range Rover, но Амир и неговият брат успели да се измъкнат невредими.

Според The Telegraph полицията потвърдила получените съобщенията за сбиване, но никой не бил заловен на местопрестъплението.

Инцидентът все още се разследва.

Напоследък професионалисти, занимаващи се със силови спортове, определено трябва да демонстрират качествената си и на улицата. Няма две мнения.

Между другото, по наше мнение джамбазите са били големи късметлии, че не са попаднали на нашите братя Пулеви... 

Водещи

Най-четени