Бебета, старци и номера с гениталии в новия сезон на „България търси талант” 23.02 | 17:51

Популярният риалити формат стартира по bTV в началото на месец март

От iNews.bg

В началото на март стартира вторият сезон на популярния риалити формат "България търси талант”.

Първоначалните кастинги бяха проведени в края на миналата година в градовете Плевен, Варна, Бургас и Пловдив, където са се явили три пъти повече кандидати, в сравнение с кастингите за първия сезон на шоутo.

От тях близо 400 души са били пресяти на същинските кастинги, които се проведоха в София през месец януари.

 Кандидатите за слава и наградата от 60 000 лв. показаха своите способности пред журито в състав – Хилда Казасян, Любен Дилов – син и Магърдич Халваджиян. Към журито, в три от снимачните дни, по време на същинските кастинги се присъединиха Енчо Керязов, Калин Сърменов и Ваня Цветкова.

От кастингите стана ясно, че мъжете са повече от жените и то почти двойно. Най-младият участник е на 3 години, а най-възрастният на 86. Най-младата състезателна двойка е съставена от участници на възраст 6 и 7 години, а най-голямата група се състои от 35 души.

Най-много участници са се явили от района на София и София окръг. "Морското дерби” между Варна и Бургас се печели от северния морски град и то с двойна преднина. Като цяло кандидатите от Южна и Югоизточна България са три пъти повече от предния сезон. Северна и северозападна България и този сезон останаха най-активни.

Номерата, които ще очакват този март, определено няма да ни оставят безучастни. Членовете на журито разказаха за появата на мъж, който изпълнява доста специфичен номер. Той решил да представи нестандартния си талант пред изпитващите и пред публиката, като завързал цял автомобил за скротума си и започнал да го тегли напред-назад.

"Беше истина. Аз лично отидох и проверих отблизо – наистина го теглеше само с интимните си части”, разказа смеейки се Любен Дилов-син.

Сред представените номера изпъкват още такива с представяне  на лингвистичните способности и талант на участниците.

За разлика от първия сезон, във второто издание се престрашават да вземат участие и хора, които дресират животни, таланти в жанра стенд-ъп комеди, хора с много развити математически способности и други.

Разбира се, не липсват и куриози като "чистене от радиация”, изготвяне на здравна карта на правителството, пеене на песни с неприлично съдържание и други.

Водещи

Най-четени