Безкрайно лесна диета, която ще ви избави от излишните килограми 12.10 | 15:00

Знаете ли за чудото наречено „Сутрин банан“

От iNews.bg

Лятото свърши и диетите не са ни на дневен редн, но всъщност не бива да е точно така. По тази причина ще ви запознаем в уникален хранителен режим, който не променя почти нищо от ежедневието ви.

В този ред на мисли днес ще ви предложим една лесна и лека диета, която не отнема много от времето ви и се изпълнява без особени усилия. Името й е "Сутрин банан” и е създадена от японеца Сумико Уатанабе.

Много бързо след създаването си, диетата набира привърженици сред ентусиастите за отслабване в Япония, а постепенно завладява целия свят, след като Сумико обявява, че чрез нея теглото може да се намали с цели 16 кг.

Любопитен факт, който доказва успеха на работата на господин Уатанабе, е фактът, че преди три години популярността на диетата води до липса на банани на японския пазар, въпреки увеличеният с 25% внос.

Ще ви представим както положителните, така и отрицателните страни на диетата. А сега е време да разберете какво трябва да правите, за да я спазвате успешно. Вижте какво представлява "Сутрин банан" в Jenite.bg.

Водещи

Най-четени