Бивол стана кум на сватба 22.02 | 20:53

Животното живее със семейството и дори има собствена стая

От Елена Кирилова

Хората обикновено се стараят да направят сватбата си нещо наистина незабравимо.

Някои обаче имат прекалено странни идеи, като Роналд Бриджис от Тексас, който си поканил доста необичаен кум – домашният бивол, съобщава Oddity Central.

Оказало се, че мъжът нямал кого да извика за кум и решил да се възползва от винаги верния си бивол.

Всъщност Роналд има ферма в Тексас и работата със селскостопански животни никак не му е чужда. Така че когато през 2005 г. се родил биволът Уайлдтинг, Роналд решил да го опитоми и да го превърне в част от своето семейство.

С времето животното се превърнало в нещо специално за своя стопанин и той дори го подслонил в една от стаите в собствената си къща. Там биволът си хапва, спи, влиза и излиза, когато си поиска.

Само когато семейството има гости, достъпът до биволската стая е ограничен.

Бриджис стигнал дотам, че решил да покани домашния любимец на сватбеното си тържество. Още по-интересното е, че булката, Шийрън, не се възпротивила по никакъв начин.

На празненството присъствали 40 души. Всички те били изненадани да видят бизона, който в крайна сметка се оказал и кум, с което напълно шокирал гостите.

Животното изпълнило дълга си и дори носило на рогата си пръстените на младоженците.

Семейство Бриджис твърди, че Уайлдтинг може да изглежда доста страшен, но всъщност е добра душа. Той обича да прекарва време със семейството си и да си играе с приятеля си Роналд.

Водещи

Най-четени