Близначки с два чифта гръдни импланти и едно гадже (СНИМКИ) 09.03 | 09:45

Момичетата са горди от начина, по който изглеждат

От Лазар Тодоров

Близначки споделят всичко в живота си – работа, кола, профил във Facebook и дори едно и също гадже. Но дори и това странно ниво на близост не е достатъчно за австралийките Анна и Луси.

28-годишните момичета харчат цяло състояние за козметични и хирургични намеси, за да премахнат и най-малките и незабележими различия между тях. Те са се подложили на идентични процедури върху устните, гърдите и дори веждите и миглите на стойност 240,000 долара, предава Daily Mail.

Анна и Луси живеят с майка си и спят на едно легло, но най-интересното от всичко е, че делят едно и също гадже, което за тях е перфектното положение в една връзка.

"За нас не е странно това, че имаме едно гадже. В тази връзка сме трима и споделяме едно и също легло. Мъжете мечтаят за две приятелки. Ние имаме еднакъв вкус за всичко, така е и с мъжете", споделя Луси.

От детските си години Ана и Луси са неразделни. Те посещават едни и същи детски градини, училища и дори колеж. Когато момичетата навършват 24 години, решават да си уголемят гърдите, вдъхновени от тези на Ким Кардашиян.

Двете имат и седмичен режим с инфрачервени сауни, пилинг на кожата, редовни тренировки и еднаква диета, за да се поддържат форма. Сестрите не пушат и не пият, и са много горди от начина, по който изглеждат.

Водещи