Британски дизайнери създадоха бижута за разведени (СНИМКИ) 29.10 | 15:20

От iNews.bg

Британски дизайнери представиха бижута за хората, които наскоро са се развели, съобщи в. Metro.
На първо място изданието посочва бижутерката Жизел Ган и колекцията й Divorce Ring. В нея има например пръстени с птичи глави, които държат в клюновете си сватбени букети, както и боксове с цветя.

Друга дизайнерка, Ана Лука, предлага на своите клиенти по-практичен вариант - да претопят халките си. По думите на Лука, нейните клиентки виждат в развода възможност да разширят правата си и възприемат случилото се в положителна светлина.

1588974

Бижутерката Джесика де Лотц е създала за един от клиентите си гривна с висулка, която прилича на печат с буква върху разтопен восък. Тя е нарекла бижуто добър спомен за разрушени взаимоотношения.
Алекс Монро, който гравира украшенията си на ръка, предлага на купувачите си златно колие с висулка под формата на кръг, върху която е написано "Ура!. Има и монтиран диамант.

1588975

Сладкарите също имат какво да предложат на разведените двойки. Желаещите да отбележат края на брака могат да избират сред няколко торти. Те са украсени с фигурки на булката и младоженеца, които се наръгват един друг с нож, изхвърлят вещи или пък се целят един в друг с пистолети.

Водещи

Най-четени