Булка едва не се удави на сватбата си (ВИДЕО) 18.05 | 11:00

Модата „trash the dress“ кара дамите да правят екстремни неща, с цел да съсипят сватбените си рокли

От Беатрис Николoва

Млада жена едва не се удави по време на собствената си сватба. В Youtube се появи клип, който буквално спира дъха на голяма част от гледащите.

На него се вижда как красива булка стои на ръба на яхта, в океана вече плува съпругът й, който е скочил във водата с костюма. На видеото се чуват окуражителни възгласи, които очевидно приканват булката да скочи и тя го прави.

Във водата обаче нещо сериозно се обърква. Жената се оплита във воала си, а съпруга й отчаяно се опитва да го махне от лицето й. За щастие част от гостите също се притичват на помощ и успяват да освободят жената от схватката на роклята.

Според медиите зад океана, където се предполага, че се е случила злополуката, модата сред булките "trash the dress" (съсипи роклята) предизвиква все повече опасни инциденти. Идеята на манията е да бъде заснето видео, в което булката съсипва сватбената си рокля, като я полива с нещо, мокри я и изобщо колкото по-оригинално, по-добре.

Вече имаше инцидент на удавяне на булка в Монреал, която искаше да покаже как се съсипва скъпата си рокля. Най-скандалният случай на "trash the dress" е на младоженка, която подпали воала си, за щастие жената се размина без сериозни наранявания.

Водещи

Най-четени