Българският Facebook лудна по брошура за поставяне на презервативи 06.03 | 16:04

Четивото разказва за приключенията на пениса Кънчо

От iNews.bg

Брошура как да се постави презерватив, която да се разпространява сред подрастващите, беше изготвена преди година от Столичната регионална здравна инспекция. Доскоро хората не обръщаха много внимание на книжката с многозначителното заглавие "Приключенията на Кънчо".

В българското Facebook пространство днес (6 март) обаче книжката, с главен герой пенисът Кънчо, е истински хит. В нея с картинки и текстове се пояснява как точно да се сложи кондомът.

От първите странички става ясно, че "Кънчо се събуди, готов да се труди", а главният герой си припява на втора страница - "Известен щурмовак съм аз, изпълнен съм с енергия и страст".

Авторите на тази книжка коментират, че нарочно са направили текста забавен, за да могат да привлекат вниманието на тийнейджърите. Според повечето мнения в социалната мрежа, обаче картинките са по-подходящи за децата в детската градина, а реално не това е аудиторията на четивото.

Книжката "Приключенията на Кънчо" доскоро можеше да се намери на страницата на Столичната регионална здравна инспекция. Линкът в момента обаче не е активен. Някои от страничките обаче можете да намерите в нашата галерия.

Водещи

Най-четени