Бързи начини за разкрасяване 11.07 | 17:00

Методи за красота, които ще ви спестят време и усилия

От Валентина Илиева

Жените обичат дълготрайния процес на приготвяне и разкрасяване за едно излизане навън, но това, което много от тях не осъзнават е колко лесно и бързо могат да бъдат готови само с няколко прости съвета.

Терапевта по красота, Лоурен Елиас, споделя нейния житейски опит и познания, за да ви помогне да спестите дългите часове на разкрасяване. Ето съветите й: 

Задръжте маникюра си за по-дълго

Сложете малко лакочистител върху ноктите си, преди да започнете да нанасяте лака. Това ще помогне да премахнете мазнината и влагата по ноктите, които причиняват бързото изтриване на маникюра.

Оформете веждите си

Пръснете малко лак за коса върху четката ви за вежди, или върху четката на стара спирала и загладете веждите си, за да им попречите да се разместят през деня и през нощта.

1535239

Накарайте кожата си да заблести

Тъй като е невъзможно постоянно да използвате филтъра в Instagram – Valencia, получете моментален тен, като използвате бронзант за тяло за през нощта, а и се отмива лесно под душа.

По-дълги и блестящи мигли

Вземете си извивачка за мигли с добро качество. Натиснете миглите си надолу в три места: в основата, в центъра, а след това на върха, за да се гарантира че мигло-извивачката е минала през всички. Нанесете два слоя обемна спирала, след извиването, за да получите набъбнал ефект.

1535244

Неизсъхнали нокти? Нямате време за това?

Намерете купа и я напълнете с ледени кубчета и студена вода. Поставете току-що налакираните нокти. Това е най-лесният начин да ги изсушите.

Обемни устни

Създайте илюзията за пухкавите устни. След като сте се приложили червилото си, нанесете малко коректор, златни сенки или гланц в средната част на устните си (в зависимост от цвета на червилото си), за да изглеждат пухкави. Използвайте само малка част от гланца и натиснете устните си заедно, за да се слеят цветовете.   

1535240

Водещи

Най-четени