В bwin може да заложите на това кой ще е следващият папа 23.09 | 13:00

От iNews.bg

Истината е, че залозите кой ще е следващият папа не е новост. Според историците, това е един от най-старите, дори можем да наречем и древни, залози в света. Според тях, първите ставки за следващия папа, са били поставени още през 15 век. Факт е обаче, че днес можем да направим такава прогноза единствено в букмейкъри като bwin. В случай че не сте чували за него, Bwin в www.efirbet.com е описан доста нашироко и можете да се запознаете с платформата още сега.

Между другото, Bwin е изключително популярен букмейкър именно поради разнообразието си от спортни залози. От една страна, страницата разполага с обширна спортна програма. В нея можете да залагате на десетки стандартни и не толкова класически, а по-скоро екзотични спортни дисциплини. Само че наред с тях има и още много изненади за любителите на залози.

С влизането си на платформата, в горното меню на екрана през линка Спорт ще се озовете в букмейкърската секция на компанията. Вляво на вашия екран е представена пълната програма със спортни залози. Сред всички видове спорт ще видите и една специална категория. Тя е кръстена точно така – Специални – и тук има наистина, ама наистина доста специални залози.

Кликвайки още сега на тази категория виждаме не само залог за следващия папа, но и други подобни любопитни прогнози, които и вие можете да поставите и то с реални пари и то с шанса да спечелите не малка сума. В момента има обявен дългосрочен залог – Кой ще наследи Папа Франциск? Според Bwin вашата прогноза ще е валидна чак до обявяването на неговия наследник, което на този етап е насрочено за 2025-та година. Наред с този залог има и ставки за WSL шампионата за жени и мъже, както и някои интересни опции за залагане в Title Town Specials.

Този вид специални залози най-често обхващат света на политиката, на шоу бизнеса, а понякога и популярни риалити формати. Най-известните залози в тези секции са за краен победител – например, кой ще е следващият избран президент на САЩ или кой ще вземе статуетка Оскар за актьор на годината. В повечето случаи залозите са дългосрочни, но при динамични политически събития в определени части на света, както и с наближаването на финалите на риалити форматите или на въпросните награди, коефициентите започват шеметно и динамично да се сменят.

Ако се чудите как да поставите такъв тип специален залог, ще ви успокоим, че на практика няма нищо сложно в това. Разбира се, за целта първо трябва да имате акаунт в Bwin. След това да намерите секцията със специални залози. Изберете си подходящ за вас – най-вече според знанията и интересите ви, тъй като някои обичат музиката, но пък други са в час с актуалната политическа обстановка. След това изберете типа залог и въведете сумата, която искате да поставите. Вашият залог веднага ще се отрази в електронния ви фиш. При дългосрочните залози той ще седи като неуреден, тъй като ще трябва да мине известно време, за да видите дали сте се оказали прави във вашата прогноза, тоест дали сте спечелили.

Е, можем да ви пожелаем успех, а кой ще стане следващият Папа е въпрос на време да разберем…! Може би, Bwin ще са сред първите, които оповестят резултата.

 

 

 

Водещи

Най-четени