В никакъв случай не слагайте огледала на тези места! 13.04 | 11:40

Колкото и да не ви се вярва, човек трябва да подхожда много отговорно към избора на мебели за дома си

От iNews

За да избегнете натрупването на негативна енергия, която може да доведе до влошаване на здравословното ви и финансово състояние, трябва да спазвате няколко прости правила и никога да не поставяте огледало на няколко места.

 

Срещу входна врата и прозорец

Експертите не препоръчват окачването на огледала пред вратите или прозорците, защото това може да предизвика изтичане на положителна енергия от дома, както и да отнеме благополучието и успеха.

 

В спалнята

Категорично не се препоръчва окачването на огледала в тази стая. Смята се, че спящ човек не трябва да се отразява в огледалото, в противен случай ще има неприятности. Това също може да повлияе негативно на семейните отношения.

Ако наистина трябва да погледнете отражението си сутрин, поставете огледало в гардероба (от вътрешната страна на вратата), за да можете да следвате правилата и да задоволите желанията си пише jenata.blitz.bg.

 

До печката или отсреща

Също така не трябва да поставяте огледало срещу печката, в противен случай това ще ви отнеме силата и ще се уморите два пъти по-бързо.

Ако наистина искате да украсите кухнята си с огледало, поставете го пред масата, където се събира цялото семейство. Смята се, че по този начин увеличавате богатството и поддържате хармонията в дома.

Водещи

Най-четени