Вече можете да се „надрусате” и с трюфели 07.01 | 20:16

И то съвсем легално!

От Гергана Златкова

За марихуаната е изписано много и едва ли е нужно да се впускаме в подробни обяснения относно свойствата и състоянието, в което изпада човек, когато "се напуши”.

Като цяло, наркотиците са един изключително печеливш бизнес, който носи доста добри доходи на тези, които се занимават с него. И докато в Холандия официално забраниха да се продава трева на чужденци, то в САЩ намериха ново средство, с което да си подобрят настроението.

То се нарича "Философският камък” ("Philosopher's stone”) и представлява халюциногенен трюфел.

Истинското му наименование е Psilocybe tampanensis. По вид, вкус и мирис се отличава значително от останалите халюциногенни гъби. Ефектът му също е по-различен – гарантира един забавен, безгрижен и весел трип, без риск от рязък завой към някой път без изход. Ще ви осенят весели идеи и цветни мисли, придружени от широко отворени очи, изострени сетива и спиритуални прозрения.

Ако след това разкритие вече не свързвате словосъчетанието "философски камък” само с приключенията на малкия магьосник Хари Потър в Хогуортс, то научете повече подробности за тези гъби, кой къде и как ги използва, и защо са все още легални и могат спокойно да се поръчват в Мрежата при kulinar.bg. 

Водещи

Най-четени