Вижте как може да ви промени едно разбито сърце (СНИМКИ) 03.02 | 16:00

Изоставена британка влезе във форма с диетата на Виктория Бекъм

От Надежда Стоянова

Диетите със сигурност не са за всеки, както и слабите жени впрочем. Има представители на силния пол, които много повече харесват пищни красавици, а възкльощавичките дами изобщо не могат да им хванат окото. Все пак повечето жени не спират да се тормозят с диети и упражнения, за да се харесат.

Вижте невероятната промяна, която успя да направи със себе си една изоставена жена. Това е британкската сервитьорка Мими Цизмара, която преди малко повече от година била зарязана от гаджето заради наднорменото й тегло. След като той й разбил сърцето, тя се амбицирала да му покаже колко много е изпуснал и се захванала да се вталява.

Мими избрала любимата диета на звезди като Виктория Бекъм, Гуинет Полтроу, Дженифър Анистън и Кристен Дънст. Тайната е в балансирания режим с алкални продукти. Те са много полезни понеже имат ниска киселинност и така неутрализират киселините, натрупани в организма. Това от своя страна спомага за балансирането на нивото на pH в тялото.

Именно това направило чудеса с визията и на Мими. За около година тя свалила малко над 90 килограма и започнала да си купува дрехи с десет размера по-малки. Въпреки че в един период се чувствала ужасно изтощена, сега Мими е с много повече самочувствие и вече е сигурна, че ще си намери нов мъж.

"Знаех, че трябва да направя нещо. Вече хората по улицата се обръщат след мен и ме заглеждат", разказва Мими.

Жената дори получила предложения да бъде модел. Освен това мъжете не спират да я заглеждат. Затова продължава да се храни предимно с плодове, зеленчуци и съвсем малки количества месо, пише Daily Mail.

Вижте как изглежда Мими сега в галерията.

Водещи

Най-четени