Вижте къде почиват богатите 13.01 | 19:26

Знаменитостите могат да си позволят както снежна приказка, така и екзотична ваканция на райски остров

От Елица Елефтерова

Когато човек е богат, прочут и иска да си почине далеч от светския шум, не го интересува дали е началото на януари или края на август.

По всяко време на годината знаменитостите могат да си позволят както снежна ски приказка, така и екзотична ваканция на някой райски остров далеч от всяка суматоха, но в рая на светската суета, макар и в един по-лежерен вид.

Ето някои от най-популярните дестинации, където летуват и зимуват холивудските звезди.

Знаменитостите, които се навъртат там са Бионсе и съпругът й Джей Зи, Кейт Мос, Риана, Леонардо ди Каприо, Джак Никълсън, Мик Джагър и много други. Красивият  средиземноморски град е любима ваканционна дестинация на звездите още от времето, когато Бриджит Бардо се влюбила в него, докато снимала филма "И Бог създаде жената" през 1956 г.

След като закотвят на брега скъпите си яхти, звездите обичат да отсядат най-много в хотел Byblos St-Tropez. Нощувката там струва 1 062 долара, а специфичната обстановка е изградена от антики и провансалски платове, които помагат на гостите да усетят цялото очарование на френския регион.

Друг звезден вариант е някогашният рибарски бар и частен дом, който днес е превърнат в луксозен хотел – La Ponche. Той е приютявал кого ли не, като започнем от Пикасо и стигнем до Джак Никълсън. Нощувката в апартамент с тераса и великолепна гледка към морето струва 1 847 долара.

Кои са останалите места, където обичат да отмарят холивудските звезди.

Водещи

Най-четени