Внимание! Ако ще изневерявате, днес е денят 09.01 | 12:24

Днешният ден е най-вероятният за прелюбодейство

От iNews.bg

Като цяло не можем да кажем, че изневярата е действие, което подлежи на строг контрол и планиране. Ако някой си пада по прелюбодеянието, то със сигурност за него няма никакво значение в кой ден от годината го прави. И все пак, според експертите, 9 януари е най-вероятната дата, в която партньорът ви може да се поддаде на изкушението за авантюра с друга жена.

Това констатира сайтът за запознанства Gleeden, който предупреди посетителките си да внимават. Порталът е специализиран в изневерите и според анализ на неговите данни, именно в този понеделник на годината се наблюдават най-много заявки за кръшкане. И за да засилим значението от констатацията, само ще отбележим, че сайтът има 3.3 милиона потребители.

Миналата година, когато понеделникът се падаше на 11 януари, Gleeden регистрира 320 процента увеличение на заявките за изневери. Трендът е валиден през целия месец, предупреждават от сайта. 71% от 13 хилядите анкетирани потребители признават, че през месец януари са най-активни. А причините – желанието на хората да "възвърнат свободата си след семейното робство по празниците".

Водещи

Най-четени