Восъчният развод на Бранджелина стана факт! Мадам Тюсо ги раздели 22.09 | 19:36

Фигурата на Брад Пит е в компанията на Морган Фрийман, а Анджелина Джоли - до Никол Кидман

От iNews.bg

Лондонският музей на мадам Тюсо раздели восъчните звездното семейство в развод фигури на Анджелина Джоли и Брад Пит, така че те да отразяват сегашното състояние на отношенията им, съобщи Ройтерс, цитирана от БТА.

Агенцията припомни, че във вторник холивудската актриса подаде документи за развод със съпруга си, с който живя повече от 12 години, а от две години станаха и официални съпрузи.

1780774

"Реагирахме бързо на вчерашната новина за раздялата на Анджелина Джоли и Брад Пит, като се опитахме да й придадем материален вид в нашата експозиция", заяви говорителят на Музея на мадам Тюсо.

Восъчните фигури на най-ярката холивудска двойка бяха представени в изложбата през 2013 г. Отначало те бяха в непосредствена близост, но сега са на почтително разстояние.

1780773

Анджелина прави компания в новото разположение на колежката си Никол Кидман, а Брад другарува с многократния си екранен партньор Морган Фрийман.

Припомняме, че на 16 септември Анджелина Джоли изненада цял свят, когато нейн адвокат обяви, че тя е подала молба за развод Брад Пит. Това се случи само две години, след като двамата най-накрая узакониха дългото си съжителство на семейни начала.

Актрисата е поискала шестте им деца да останат при нея, а Брад Пит да има право само на посещения, за да ги вижда, но не и да ги взема със себе си. Според Джоли съпругът й редовно вземал наркотици и пиел алкохол и след това биел децата им.

Брад и Анджелина се снимаха заедно във филма "Мистър и Мисис Смит", който излезе по екраните през 2005 г. След снимките актьорът, който беше женен за Дженифър Анистън, се разведе с нея и се премести да живее при Анджелина Джоли.

Водещи

Най-четени