Връчиха "Златен скункс" на Валери Божинов 13.09 | 14:07

Нападателят не успя да се сети, защо е получил наградата за гафове

От Константин Симидчийски

Кариерата на Валери Божинов продължава да върви стремглаво надолу, а за капак на всичко бившият нападател на Фиорентина, Ювентус и Манчестър Сити вече е взет за подбив и от телевизионните предавания в България.

Българският национал, който за настоящия момент е безработен след дисциплинарното си уволнение от Спортинг Лисабон, получи традиционната награда за гафове "Златен скункс" на топ шоуто "Господари на ефира".

Дали наистина или не, Валери Божинов не успя да се сети за причините, поради които репортерът на предаването му връчва симпатичната животинка в златист цвят.

Нападателят бе посетен по време на редовната си тренировка със столичния Локомотив, където Божинов продължава да поддържа форма, докато все още е без отбор. Юношата на Лече получи срок до края на тренировката, за да се сети сам за причините да получи "наградата".

Днес се появи информация, че от понеделник Валери Божинов ще стартира тренировки с друг столичен клуб - Левски. На този етап обаче таранът няма право да подпише договор със "сините".

Водещи

Най-четени