Всички искат да са като Пипа Мидълтън 17.05 | 16:07

Сестрата на съпругата на принц Уилям наложи стандарти за идеални задни части

От Олга Андреева

Сестрата на принцеса Катрин, Пипа Мидълтън, която успя да се превърне в по-голяма знаменитост от Кейт, се оказа, че е повлияла и на тенденциите в пластичната хирургия.

Чаровната дама, която впечатли с красотата и харизматичността си като шаферка на сватбата на сестра си на 29 април, не може да се отърве от внимание в последните седмици.

Тогава 27-годишната Пипа се появи в бяла стегната рокля на Alexander McQueen, която впечатли почти колкото сватбената рокля на булката.

След като в мрежата изтекоха нейни разголени снимки от морска почивка, получи предложение да се снима във филм за възрастни срещу 3 млн. лири хонорар, а стегнатите ѝ задни части, на които цял свят можа да се наслади, докато оправяше шлейфа на сестра си, се сдобиха със свой профил във Facebook.

Сега MTV съобщава, че дамите на Острова са обхванати от мания да коригират задните си части, за да заприличат на тези на Пипа.

Пластичните хирурзи във Великобритания признават, че след сватбата се наблюдава 60% скок в търсенето на операции за повдигане и коригиране на задните части.

"Преди няколко години всички искаха дупе като на Дженифър Лопес, но сега масовите предпочитания са за дупе като на Пипа – заоблено, но не твърде изпъкнало", коментират експерти. 

Водещи

Най-четени