Вълкът от Instagram ще ви изсмуче лигите (СНИМКИ 18+) 27.03 | 11:11

Плейбоят, който всеки иска да бъде

От Таньо Давчев

Донякъде с прискърбие трябва да признаем, че към днешна дата почти никой вече не иска да бъде като култовия Тони Монтана. Дори визията на Тони вече е екстремно остаряла, а и да нахлуят в къщата ти, докато се причиняваш поредната кокаинова почерпва през уикенда, едва ли ще се понрави на мнозина.

Истината е, че когато си говорим за Маями, днес хората искат да са като Дан Билзерян.

Познат под псевдонима "Instagram Playboy", Дан живее по начин, който ще накара мнозина да го нарекат отрепка. Други твърдят, че самият Дан си е причислил споменатия псевдоним, но бърз поглед към неговия Instagram подсказва, че той наистина може да бъде наречен "Instagram Playboy".

Прочее, входът на красивата обител на Дан прилича на паркинг. Хубавецът с прави самосиндикални партита с още 15, особено разсъблечени модели. В общи линии прави каквото си поиска. Естествено, с идеята да не прескача рамките на закона. За последното не сме сигурни дали не е само идея.

От друга страна, колкото и да ни се иска да го наречем отрепка, няма как да не признаем, че едва ли са много жителите на планета, които биха отказали дори минимална част от почти безкрайното количество финикийски знаци, с което разполага.

Нещо повече, Дан Билзерян може да бъде приет за един от най-интересните хора на планетата и публикуваната снимки ще ви подскаже защо.

А, малка подробност - "Instagram Playboy" е най-добрият покер играч в световен мащаб.

И като гледаме снимките спокойно може да бъде обявен и за "Вълкът от Instagram".

Ето защо:

123338812333901233389

Водещи

Най-четени