Гастросексуалният мъж - мечта за всяка жена 30.08 | 12:27

Еротичният център се прехвърля от спалнята в кухнята

От Пламена Вълчева

Казват, че любовта на мъжа минава през стомаха му, но изглежда, че нещата леко са се променили в последно време. Все повече мъже са се захванали с готвенето с идеята да съблазняват жените, пише Daily Mail. 

Новата генерация мъже, която се заформя си има и име -  Гастросексуалност. Мъжете, които се увличат по готвенето го смятат повече като хоби, отколкото като някакво домакинско задължение и най-вече използват "силата" си в кухнята да впечатляват нежния пол, както приятели или бизнес партньори. 

Откакто мъжете откриха, че готвенето може да бъде новата им страст, еротичният център се измести от спалнята в кухнята. Според ново проучване гастросексуалният мъж е на път да стане най-желаният тип мачо, ако е следван от хубава професия, статус, външен вид и характер. 

Готвенето на този топ мъже не се изчерпва с някой друг омлет или пържола, той умее да създава истиснки кулинарни шедьоври. Много жени и без това са на мнение, че мъжете са по-добри готвачи от тях, така че се очертава дамите да налазят такъв тип мъж без много да му мислят. 

Според изследването, за да бъде един мъж гастросексуален, основното изискване е да готви с любов. Разбира се, това, което създава да му носи удоволствие, похвала и потенциално съблазняване на другия пол. 

Водещи

Най-четени