Гол риалити формат прикова зрителите пред екрана (ВИДЕО) 24.10 | 09:54

Австралийското предаване Dating Naked сваля дрехи и задръжки

От iNews.bg

Нов риалити формат в Австралия прикова погледите на зрители по цял свят, пише The Guardian.

Новият проект носи името Dating Naked и както самото име говори, става въпрос за запознанство и срещи с една малка подробност - всички са напълно голи. 

Голотата винаги е последвана с някакъв вид разкриване и показност, като не става само дума само за физическо събличане. Според сценаристите така е много трудно някой да се преструва и да излъже. Това позволява на участниците да бъдат напълно искрени един към друг в търсене на половинката си в живота. 

Участниците в риалити формата отиват на срещи в търсенето на сродна душа и разбира се, това става само ако си гол - както майка те е родила. Срещите включват каране на водни ски, АТВ по неравен терен, срещи на плажната ивица и много преживявания - все голи. 

Според изданието участниците очаквано или неочаквано съвсем бързо се адаптират към нормална среща между двама души въпреки голотата. Според продуцентите целта на предаването "Голите срещи" не е да се промотира по някакъв начин нудизмът, защото повечето зрители са достатъчно зрели, за да намират голотата за нещо смешно. 

Водещи

Най-четени