Големите страхове на мъжете в леглото 15.03 | 12:05

Страшничко си е половият ти орган да не може могъщо да издуе панталона

От Ивайло Коралски

Дори част от великите воини от миналото са изпитвали страх от срещата със своята любима в леглото. Защото, съгласете се, не е лесно да си отривисто нежен, когато преди няколко дни си заклал една плеяда персийци, примерно. 

С други думи и мъжете си имаме доста страхове – в това число и сексуални.

Жените може и да се страхуват от най-малкия си недостатък и да го превръщат в трагедия, но не само те си имат проблеми. Е, ние сме доста по-добри в прикриването на притесненията си, но това изобщо не означава, че нямаме страхове в секса. 

Ето и ТОП 7 на най-големите страхове на мъжете в леглото:

Размерът...

Има значение, разбира се. Естествено, че дали размерът ви е ок или не, зависи и от мадамата. Има жени, на които не им трябва много. Но ако започнете да се сравнявате с някои порно актьори, може да получите комплекси. Затова пък има и такива в порното, които никак не са надарени, а имайте предвид, че понякога камерата кара нещата да изглеждат по-големи, отколкото са в действителност. Не вадете метъра и не се притеснявайте. Колкото ви е пораснал - толкова.

Тялото

И мъжете, и жените ще се съгласят, че доста често онези, за които фантазираме и онези, с които правим секс, се различават. Така де, може да си мечтаете за Адриана Лима, а да се срещате с мадама, която повече прилича на Олив (от филмчето за Попай моряка). Но и мъжете имаме притеснения за начина, по който изглежда тялото ни и ни е малко кофти, че тя не намира плочки и мускули, когато ни докосва под завивките.

Потта

Доста течности могат да бъдат смущаващи по време на секс, но мъжете се притесняваме главно за потта. Някои се потят повече от други, но всички се потят и при това обикновено повече от жените. Затова и много мъже се страхуват, че ще намокрят чаршафите точно в най-ключовия момент. Е, голяма работа. Като се изпотите, ще се изкъпете. Като намокрите чаршафите, ще ги изперете. Не е чак такъв проблем.

Още страх, в Div.bg

Водещи

Най-четени