Губиш девственост – печелиш 780 хиляди долара 25.10 | 17:28

Бразилка успешно продаде девствеността си

От Ивайло Коралски

20-годишната бразилка Катарина Малиорини, която преди време пусна за продажба девствеността си на търг, явно е намерила търсеният от нея дащен купувач.

Идейната характеристика на младото момиче се въртеше около възможността със спечелените пари тя да помогне за изграждането на приют за хора в неравностойно положение в родния ѝ град Санта Катарина. С останала част девойката желаеше да спонсорира следването си по медицина.

Щастливецът се оказал мъж от Япония, представил се под псевдонима "Natsu".

Японецът изпреварил други петима кандидати за "отварянето" на бразилката. Любопитен за отбелязване факт е, че в началото на финалния ден от търга (23 октомври), най-високата предложена сума била "само" 190 хиляди долара.

До края на въпросния тя достигнала действително впечатляващите 780 хиляди от същата валута.

Независимо от обещанията на Малиорини, че ще дари за благотворителност 90% от спечелените средства, дори организаторът на търга останал скептично настроен спрямо твърденията на младото момиче:

"Бях изненадан, че тя обеща всичко това, защото от предварителните ми разговори с нея тя даде да се разбере, че става въпрос за бизнес решение. Предвид мащаба на популярността, която придоби нейната история в Бразилия, ако не даде никакви пари за благотворителност, тя моментално ще се превърне в анти-герой".

Между другото, руски младеж, също тръгнал по стъпките на бразилската си колежка, успял да продаде девствеността си за скромните 3000 щатски долара на бразилка, използваща псевдонима "Nene B".

Най-четени