Да избираш между колата и кучето си!? (СНИМКИ) 07.02 | 20:01

Собственик изгонва куче си, защото му наяжда колата

От Лазар Тодоров

Люс е бордър коли шпаньол и явно доста е прекалила в игрите, защото собственикът й е решава да се откаже от нея, след като домашният му любимец дъвче бронята на спортната му кола на стойност 130 хиляди долара, предава Odditycentral.

42-годишният Ройстън Гримстед споделя, че бил съкрушен, когато се прибрал у дома и открил, че домашното му куче Люс е сдъвкала бронята около гумата на любимия му Aston Martin. Щетите, които е нанесло кучето са на стойност 5,000 долара.

Собственикът на Люс казва, че вече е обмислял да се раздели с животното, защото тя не се разбирала с другото му куче – Джес. "Тя може би ме е чула, когато казах, че смятам да я махна, защото по принцип е доста приятелски настроена и никога преди не е дъвкала нещо", споделя Гримстед.

"Когато се прибрах у дома, намерих Люс цялата покрита с някакви бели неща. Помислих си, че е хванала някаква птица и това е перушина, но всъщност се оказа стъклопласт. Тя беше сдъвкала доста огромно парче. Аз просто се засмях, а и тя имаше доста тъжно изражение, сякаш знаеше, че е направила нещо грешно.", споделя още Ройстън.

В крайна сметка собственикът не се поколебал и пуснал обява за кучето. Все пак е решил да спести на новите собственици информацията за наядената кола, защото най-вероятно нямало да я вземат.

Вижте всички снимки в галерията. 

Водещи

Най-четени