Да си татуираш име на челото 21.12 | 10:47

Жена татуира на лицето си името на рапъра Дрейк

От Елена Кирилова

Носи ли вина татуистът за странните неща, които хората искат да запечатат завинаги върху кожата си? С този въпрос се сблъскал Кевин Кембъл, след като тази седмица помогна на жена да се сдобие с татуировка на любимия си рапър.

До момента всичко изглежда нормално, но истината е, че жената пожелала името да бъде изписано с огромни букви върху челото й. Името на дамата не е известно, но нейни снимки циркулират в интернет пространството и определено шокират всеки, който ги зърне, съобщава Oddity Central.

Тази жена е направила немислимото, дори за най-големите фенове на музиканти. Тя явно е искала да покаже безграничната си любов към канадския рапър Дрейк, но едва ли е избрала най-подходящото място за това.

На част от снимките, които са направени от мениджъра на Кевин, Уил Райс, се вижда, че жената е обръснала част от главата и веждите си, за да може да се сдобие с мечтания надпис.

По думите на татуиста, жената може да е използвала някакви наркотични вещества, но той е убеден, че тя страшно много искала да си направи тази татуировка.

В края на процедурата обаче тя започнала да губи ентусиазма си. Тя дори нямала достатъчно пари, за да запълни надписа и помолила да останат само очертанията на буквите.

След като изписал името върху челото, Кевин не успял да заспи цяла нощ и се опасявал, че е татуирал гигантски надпис върху челото на пристрастено към наркотиците лице. Все пак се успокоява, че е направил най-доброто, за да спре момичето, като я попитал три пъти дали наистина е готово на подобна стъпка. Всичко останало зависи от клиента, казва си мъжът. В момента обаче Кевин се сблъсква със сериозна критика от страна на колегите си.

Водещи

Най-четени