Двете първи дами на САЩ в абсолютен контраст (СНИМКА) 20.01 | 17:10

На какви тоалети заложиха Мелания и Мишел

От iNews.bg

Новата първа дама на Съединените американски щати може и да изпита известни затруднения при намирането на тоалет за церемонията по встъпване в двължност на половинката си Доналд Тръмп, но по всичко личи, че все пак е намерила подходящ тоалет. Очарователната блондинка заложи на небесно синя рокля и жакет в същия бебешки цвят. Визията ѝ е дело на дизайнера Ралф Лорън и за тоалета е използван двулицев кашмир. Като завършек Мелания е избрала стилни обувки на висок ток в същия цвят.

Изглежда половинката на новия първи този път е решила да заложи на по-изчистена линия, като подчертава естествената си красота. Изборът ѝ на бледо сино, както и това, че носи и ръкавици в този нюанс, ни кара да правим асоциации с Жаклин Кенеди.

В същото време и Мишел Обама предпочете по-изчистена линия, само че в противоположен цвят. Половинката на Обама избра тъмно червена рокля с дължина под коленете. Като акцент в нейния тоалет имаше тънък черен колан на кръста.

Иначе по отношение на прическите, и двете първи дами избраха да вдигнат косите си. Мишел е със стилен кок, докато Мелания заложи на малко по-небрежен вид, но и двете определено изглеждат доста добре.

Що се отнася до техните мъже, и двамата се спряха на черен цвят. Тъмния костюм Тръмп комбинира с червена вратовръзка, а Обама - със синя.

Водещи