Двубоят между мъжете и дамската чанта 04.08 | 13:35

Вижте кой е победителят

От Лазар Тодоров

Всеизвестна е поговорката, че единственото нещо, което липсва в дамската чанта е ред. Тя може би е измислена именно от мъж, но определено е вярна. Доста често на дамите се случва с часове да търсят нещо в бездънната чанта и пак да не го намират, защото се е скрило в някои скрит ъгъл.

А след като на жените-притежателки на чантата им е трудно, какво остава за мъжете. В повечето случаи силният пол бяга като дявол от тамян от дамските чанти. Различни са причините затова, но все пак има ситуации, в които няма на къде и на мъжете им се налага да боравят с това лошо "нещо". Именно, за да не са съвсем като в небрано лозе, предлагаме кратко ръководство с няколко правила, които биха донесли нужния успех.

1. В никакъв случай не бъркайте в дамска чанта без изричната молба на притежателката ѝ. Ако искате да вземете оттам ключовете за колата и тя ви даде разрешение да ровите, давайте.

2. Първо проверете страничните джобове. Почти всички дамски чанти имат странични джобове, където най-често се помещават ключове и телефони. Ако търсеното от вас не е там, заредете се с търпение.

Вижте останалите в Div.bg.

Водещи

Най-четени