Дебора дебютира на сцената 23.05 | 12:15

Имаше хиляди хора на концерта“, спомня си дебюта на Дебора Диан Савов

От iNews.bg

Изтезаваната Дебора направи своя дебют на сцената! Събитието бе организирано от Deep Zone начело с диджей Диан Соло и се състоя в Морската градина във Варна, пише Hot Arena,

"Видях в Дебора щастие. По лицето й имаше сълзи от радост. Тя беше с високо вдигната глава и продължава напред в живота с песента "Зараснали рани".

Имаше хиляди хора на концерта", спомня си дебюта на Дебора Диан Савов.

"Всичко започна още, когато видяхме новината за Дебора и решихме да й подадем ръка. Да й подарим една песен. Свързахме се с нея и й отправихме това предложение. Всичко стана супер, записахме песента, даже съвсем скоро успяхме да пуснем и видеоклип към песента на Дебора "Зараснали рани". После я поканихме и да бъде специален гост в нашия концерт, който бе на 18 май в Морската градина във Варна. Това бе и нейният дебют на голямата сцена", споделя Савов.

"Аз имам приятелски чувства към Дебора. Лично съм много удовлетворен, защото, като видяхме тези усмивки, ни бе достатъчно. Също така съм щастлив, че успяхме да й помогнем да сбъдне мечтата си".

Той сподели, че с колегите си са отворени да продължат да надграждат този проект, който започнаха с песента "Зараснали рани" заедно с Deep Zone и симфоничния оркестър.

"Това се случва за пръв път в България. Планираме концерти в София, Пловдив, Русе, Бургас, Велико Търново и Стара Загора. Вече всичко е въпрос на организация с местните общини. Ако всичко мине по план, разбира се, че Дебора ще бъде поканена отново на сцената с нас".

Водещи

Най-четени