Десетте неща, без които не можем да живеем 06.02 | 10:41

Проучване показа, че сексът отстъпва пред колата и мобилния

От Надежда Стоянова

Колкото и да не сме привързани към вещите си, със сигурност няма да се чувстваме особено добре, ако по някаква причина останем без някоя от най-любимите ни. Навикът си е навик, освен това комфортът за много хора е от първостепенно значение.

Без какво обаче не можем да живеем?!

Ако излезем извън сферата на материалното, ще се изненадате са разберете, че сексът е едва към края на класацията. Това показа специално онлайн проучване, направено от Harris Interactive.

Челната позиция е за храната. Ясно е, че никой не може да живее без нея, но е малко изненадващо, че анкетираните й отреждат чак толкова голямо значение. Среброто е за автомобила, който в днешното забързано време става неразделна част от ежедневието ни. Едва на трето място остава достъпът до интернет.

По-любопитното е обаче, че много млади хора предпочитат мобилния пред ласките с любимия човек. Всъщност 20 на сто от анкетираните признали, че проверяват смартфоните си по време на интимните си преживявания. При британците например този процент е дори още по-висок – 62% от жените и 48% от мъжете.

Топ 10 на нещата, без които не можем:

  1. Храна

  2. Кола

  3. Интернет достъп

  4. Мобилен телефон

  5. Компютър/лаптоп

  6. Телевизия

  7. Секс

  8. Навигационна система

  9. Социални мрежи

  10. Таблет

Водещи

Най-четени