Джейсън Пънчън отново напомни за себе си - отпразнува гол с тоалетно движение 11.02 | 17:26

Джейсън Пънчън отново напомни за себе си, забърсвайки задните си части

От Ивайло Коралски

Не особено популярният футболист на Саутхемптън Джейсън Пънчън си спечели световна слава на 21-ви януари, когато отиде по голяма нужда по време на мач от английската висша лига.

Англичанинът сподели две-три думи с главния арбитър по време на срещата с Евертън, след което притича до тунела, за да освободи насъбралото се напрежение.

Когато след минути се върна на терена, чисто нов, публиката на Саутхемптън го поздрави с жизнерадостното: "Jason Puncheon, he went for a shit" (Джейсън Пънчън отиде да с*ре).

Изминалия уикенд въпросният играч на "светците" отново прикова погледите към себе си, този път главно заради чисто футболни действия на игрището.

Пънчън вкара първия гол в мрежата на Манчестър Сити за знаменития успех с 3:1, която почти короняса Манчестър Юнайтед за шампион на Англия.

Секунди след попадението Пънчън отпразнува гола си във вратата на Джо Харт. Играчът отиде до флагчето за изпълнение на корнер, приклекна и демонстративно забърса задните си части, за да покаже, че и той има чувство за хумор, както феновете на "светците".

Култовото видео, при колегите от sporta.bg

Водещи