Джеф Сайд - живата статуя на гръцко божество 07.08 | 07:36

Вижте как спортът може да извая едно тяло

От Лазар Тодоров

По цял свят много младежи се вманиачават по външния си вид. И ако за момичетата това означава подлагане на диети и дори пластични операции, то момчетата се отдават на спорта.

Постигането на съвършено тяло не е никак лесна задача. Изискват се много тренировки и силна воля, но за сметка на това резултатът може да бъде повече от зашеметяващ.

Подобна е историята и на 19 годишният Джеф Сайд. Той започва да се занимава с вдигане на тежести още на 12. Тогава зарязва фентъзи книгите и компютърните игри и решава, че иска той самият да прилича на здравеняците от въображаемия свят. Арнолд Шварценегер се превръща в негов идол, а спортът – в мания.

В гимназията се занимава с борба и американски футбол. Заради спортните си постижения получава предложения за пълни стипендии от много престижни университети. Бъдещето му изглежда предначертано. През последната година в гимназията обаче къса предна кръстна връзка. Перспективата за успешна спортна кариера се изпарява, а с нея и предложенията за стипендии. Вместо да се предаде младежът решава, че ще на мери друг начин да постигне мечтата си - да бъде на върха. Претърпява операции на коляното и след това открива спасение в бодибилдинга.

Вижте още за историята на Джеф и неговото прекрасно тяло на Sportuvai.bg.

Водещи

Най-четени