Дибидюс гола жена предизвиква катастрофа 18.06 | 15:23

И дамите луднаха по футбола

От iNews.bg

Изглежда, че това Световно първенство по футбол се оказва доста въздействащо и на жените. Нова мания е обхванала нежната половина, защото жените масово започнаха да се разголват и да лъсват по балкони. 

С тази мания около футбола обаче трябва да се внимава, защото може да предизвика и катастрофални последствия - буквално. Във Виена местна девойка решила да вземе слънчеви бани на прозореца си. Това обаче повлияло на преминаващите господа и сексапилната гледка предизвикала катастрофа, пише Daily Mail.

Три коли се нанизали една в друга. "Не гледаш ли къде караш", попитал единият от засегнатите шофьори. "Не, гледам всъщност там", отговорил другият и посочил дупето на прозореца. Като видял за какво става въпрос шофьорът проявил разбиране за постъпката му - "О, да. Виждам за какво говориш."

Явно и дамите луднаха по футбола, защото още една доза разголени мадами идва и от хотела на английския национален отбор в Бразилия. Жена лъсна в цялата си прелест на балкона и не се свеняла да се разхожда, може би с надеждата да бъде забелязана от футболистите. Тази доза голота не успяла да обърка някой минувач, за щастие. След като дамата се позавъртяла дибидюс гола, в крайна сметка решила, че време да се облече. Е, следващият път може и вътре да го направи. 

1312476

1312493

Водещи

Най-четени