Дневен хороскоп за 7 юли 07.07 | 09:30

Вижте какво ви очаква днес

От iNews

Овен
Началото на седмицата ще ви донесе нови идеи благодарение на Луната в Телец. Меркурий в Лъв ще внесе забавление в романтичния ви живот. Новолунието в Рак ще помогне да използвате опита си от последните шест месеца и да го приложите в кариерата си.

Телец
Луната във вашия знак ще ви направи център на вниманието. Новолунието в Рак ще ви даде шанс да покажете творческите си проекти, които досега сте пазили за себе си.

Близнаци
Луната в Телец ще ви освежи в началото на седмицата. Средата на седмицата ще бъде вълнуваща благодарение на съединението на Луната с Юпитер. Новолунието в Рак ще отвори нови планове и възможности за вас.

Рак
Социалният ви живот ще бъде активен, а Луната в Телец ще ви помогне да се свържете с другите. Новолунието във вашия знак ще инициира нов цикъл, който ще трансформира връзките ви.

Лъв
Седмицата започва с Луната в Телец, което ще ви направи внимателни към енергията си. Луната в Близнаци ще ви напомни за успехите ви. Новолунието в Рак ще ви помогне да се грижите за душата си.

Дева
Луната в Телец ще ви подтикне към нови приключения. Луната в Близнаци ще добави искра към кариерата ви. Новолунието в Рак е перфектен период за оценка на успехите ви.

Везни
Луната в Телец ще ви напомни да се отървете от миналото. Луната в Близнаци ще ви даде нови идеи и възможности. Новолунието в Рак ще започне нова глава в бъдещето ви.

Скорпион
Любовта и романтиката ще бъдат в центъра на вниманието с Луната в Телец. Луната в Близнаци ще ви помогне да преодолеете предизвикателства, а Новолунието в Рак ще събуди творчеството ви​.

Стрелец
Структурата и търпението ще бъдат темите на Луната в Телец. Луната в Близнаци ще ви позволи да видите промените в отношенията ви. Новолунието в Рак ще ви даде нови инструменти за преодоляване на минали болки.

Козирог
Луната в Телец ще ви донесе оптимизъм и самолюбието. Луната в Близнаци ще изисква работа. Новолунието в Рак ще ви помогне да размишлявате върху уроците от последната Пълнолунието във вашия знак.

Водолей
Луната в Телец ще ви подтикне да обмислите нови идеи и перспективи. Новолунието в Рак ще ви помогне да се свържете с другите и да разширите социалния си кръг.

Риби
Луната в Телец ще ви помогне да се свържете с емоциите си и да търсите стабилност. Новолунието в Рак ще ви даде нови начини за справяне с емоционалните предизвикателства и ще ви отвори към нови възможности.

Източник: Novinite.bg

 

Водещи